MEALS takker af

Fredag i denne uge sendes ugebrevet MEALS til vore abonnenter for sidste 
gang.

Det sker fordi redaktør og ejer John Albert Chritensen efter 36 års 
forløb (1983-2019) stopper på jobbet (85 år) og går på pension.

Det har gennem hele forløbet været mig en stor glæde dagligt at stå i 
spidsen for meals.dk, og jeg takker vores mange abonnenter for godt 
samarbejde.

MEALS har lige fra starten lagt stor vægt på ægte og reel journalistik, 
og den linie har gennem alle årene vist sig holdbar og givet mange 
læsere.

Alting får dog en ende, og nu er MEALS nået dertil.

- Jeg ønsker her til sidst, at sige stor tak til læserne og¤ annoncører for et godt samarbejde, som i mange tilfælde har udviklet sig til et 
venskab.

Med venlig hilsen og tak.

John Albert Christensen
redaktør 44999001
___________________________________
 
 
DI's ønskeseddel til en kommende regering

Med 29 dage til folketingsvalget har Dansk Industri (DI) sine anbefalinger til politikerne og en kommende regering klar. Den 29 dage lange valgkamp frem mod folketingsvalget 5. juni blev mandag skudt i gang, da Lars Løkke Rasmussen udskrev valg.

I den anledning har DI oplyst fem anbefalinger til en kommende regering. 
Anbefalingerne er del af en kampagne, som DI også starter op under parolen
 
 
Made by Denmark

- Den første anbefaling går på, at der skal gøres en stærkere indsats for at få arbejdsdygtige danskere i job og tiltrække dygtige udenlandske medarbejdere.

De danske virksomheder har brug for alle, der kan. Beskæftigelsen for 55-årige og derover er steget med 85.000 fra 2013 til i dag, og af disse er 70.000 job skabt i private virksomheder, fremhæves det. Der brug for flere hænder, og selvom 200.000 flere danskere er kommet i job, så bremser det væksten, at virksomhederne ikke kan finde nye medarbejdere.

Danmark skal have verdens bedste arbejdsmarked, hvor vi får flest mulige 
arbejdsdygtige danskere i job, og hvor vi står stærkt i konkurrencen om at tiltrække dygtige udenlandske medarbejdere på ordnede vilkår.

- Den anden DI-anbefaling handler om at sikre, at virksomheder,¤ uanset om de er udenlandske eller danske, i højere grad vælger at investere i Danmark.

- Anbefaling nummer tre går på, at Danmark skal investere i områder som klima, uddannelse, forskning, sundhed, digitalisering og en langsigtet udvikling af Danmarks infrastruktur.

- Fjerde anbefaling opfordrer DI til, at de danske politikere sætter fokus på at styrke det internationale samarbejde, handel og smarte løsninger.

- Og endelig foreslår DI at der udvikles en bedre offentlig sektor, hvor det offentlige og det private arbejder sammen om at skabe smartere, billigere og bedre kernevelfærd for borgerne.


Coop lukker lager i Vejen

Som direkte konsekvens af omkring 80 butikslukninger lukker Coop et lager ned i Vejen ned. Mindst 40 personer står til at miste deres job.

Fra 1. oktober vil der ikke længere blive distribueret dagligvarer fra Coops lager i Vejen til Fakta-, Kvickly-, Superbrugsen- og Daglibrugsen-butikker i Sønderjylland, Midtjylland og Fyn.

I en meddelelse fra Coop fremgår det, at man som konsekvens af lukningen af omkring 80 Coop-butikker i koncernen har valgt at lukke lageret i Vejen. I fremtiden vil varerne primært blive sendt fra Odense Distributionscenter.

"Vi har et supermoderne og højteknologisk center i Odense, hvor vi har mere kapacitet, end vi udnytter i dag. Derfor vil det være væsentligt mere økonomisk fornuftigt at distribuere varerne derfra fremover," udtaler supply chain-direktør Nicolaj Boysen fra Coop.

Videre fremgår det, at 94 af de 137 ansatte i Vejen bliver tilbudt arbejde på Odense-lageret, og at Coop tilbyder alle en særlig bonus, hvis de bliver i job frem til Vejen-centrets lukning.

"Det er mange medarbejdere, der har arbejdet dygtigt og loyalt i rigtig mange år for os. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at de får mulighed for at fortsætte hos os. Og hvis ikke de ønsker det, at de kommer videre på en ordentlig måde," udtaler Nicolaj Boysen.

De fleste opgaver, der er løst i Vejen, bliver ifølge meddelelsen flyttet til Odense, men en række butikker i Midtjylland vil i stedet få varer fra Coops lager i Aalborg.

Det 33.300 kvadratmeter store lager i Vejen skal i fremtiden udlejes til en ekstern lejer. Efter nedlukningen af Vejen-lageret vil Coop have lagre i Hasselager, Aalborg, Odense, Albertslund, Brøndby og Rønne.
 
 
 
 
 
 
Få dig en netbutik
 
Flere og flere butikker og firmaer oplever, at de ser og hører mindre og mindre til deres faste kunder! Det skyldes ikke i den forstand utilfredshed med butikken eller firmaet, hvor de trofast har handlet ind, men det skyldes, at kunderne mere og mere bliver opmærksomme på, at der prismæssigt er penge at spare ved at købe på nettet!

Mangfoldige varetyper, og det er nærmest kun fantasien der sætter grænse, er skræddersyede til nethandel. I flæng kan nævnes fx tøj, bøger, køkkengrej, elektronik, kontorartikler, butiksudstyr og mangfoldige andre ting!

Forbrugerne har erkendt, at der er mærkbare kontante fordele ved netkøb.

En butik eller et firma skal ikke og har muligvis ikke råd til hverken på kort eller lang sigt at holde sig tilbage med hensyn til at udvide sin butik med en netbutik, og etablering af en netbutik er både nem & billig, og varepræsentation er overskuelig og nem at udføre og perfekt!

Og sidst men ikke mindst kan netsalg være forskellen på fortsat at være in business.
 
 
 
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?