Kød i Storkøkkener er titlen på en ny udstilling, Kødbranchens Fællesråd og Danske Slagterier i fællesskab har udviklet og præsenterer på udstillingen TEMA i Bella Center. Der er mange kvalitetskriterier at tage hensyn til, når man skal købe kød. På udstillingen lægger vi vægt på nogle af de kriterier, der umiddelbart har indflydelse på tilberedningen. Det gælder fx kødets modning. Men det gælder i særdeleshed ensartethed. På standen vil fagfolk demonstrere, hvordan korrekte udskæringer ser ud, og hvad man skal se efter, når man modtager kødet for at sikre sig, at det er i orden. Der eksisterer efterhånden adskillige vidt forskellige tilberedningsmetoder til anvendelse i storkøkkener. Vi fokuserer på Sous Vide sammenlignet dels med lavtemperaturtilberedning. Vi ser på det kulinariske resultat, men også på økonomien i form af stegesvind samt bakteriologien, der også er vigtig at forholde sig til. Kødbranchens Fællesråd og Danske Slagterier ser naturligvis frem til mange besøgende, som også får rig lejlighed til at smage på forskellige færdigtilberedte udskæringer. STAND H-083.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?