Karolines Køkken har udarbejdet en ny brochure - Madtips og tusindkunster, der indeholder opskrifter med Karolines CremeTapenade og Karolines Fromage Blanc.

Tapenade er kendt fra det sydlige Europa, og der lanceres nu 2 anderledes varianter, nemlig Karolines CremeTapenade med oliven og Karolines CremeTapenade med basilikum.

Tapenaderne er fremstillet af cremet flødeost og tilsat henholdsvis 30% hakkede grønne oliven og en blanding af basilikum, revet hård ost og hvidløgspulver.

Cremetapenaderne forhandles i 150 g bægre. Karolines Fromage Blanc med 0,5% fedt har været på markedet et stykke tid og er faldet i forbrugernes smag. Karolines Fromage Blanc er velegnet, hvis man vil spare på fedtet - i salater og dressinger, varme saucer og som tilbehør til desserter.

Fromage Blanc er en ny type kvark med en cremet konsistens og rund smag og forhandles i 450g bægre. Madtips og tusindkunster giver mange aktuelle og spændende anvendelsesmuligheder på de nye produkter - lette opskrifter til forår og sommer, og 19 opskrifter ud af de 23 har en fedtenergiprocent på 30 eller derunder.

Nærmere oplysninger tlf 87312000.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?