Færch Plast er blevet belønnet med Trophées Innovation, da virksomheden i sidste uge deltog på CFIA-messen i Rennes, Frankrig. Det er en national fransk pris, som er blevet tildelt Færch Plast af en dommerkomite bestående af fremtrædende personer indenfor forskning, landbrugs- og mejeriindustri, undervisning samt magasinet Process.

De nye veje er en videreudvikling af emballage til færdigretter. CPET, som er et varmebestandigt plastmateriale, der kan anvendes til mikrobølgeovn samt konventionel ovn, har været anvendt til færdigretter i mange år. En konstant produktudvikling har nu muliggjort co-ekstrudering af farvede folier med samme unikke egenskaber som den almindelig kendte CPET. Det er nu muligt at fremstille 2-farvede varmestabile emballager.

Et af de kriterier som skulle overholdes i forbindelse med udviklingen af dette produkt var at sikre muligheden for genanvendelse af overskudsmateriale i forbindelse med færdigvareproduktionen og dermed vise størst mulig hensyn til miljøet. Innovationsprisen blev tildelt Færch Plast med baggrund i de nye muligheder for emballering af færdigretter. Den 2-farvede CPET øger muligheden for differentiering og individualisering af produkterne, hvilket får større og større betydning på markederne.

Trophées Innovation er en national pris, men alligevel af meget stor betydning for Færch Plast. Den er i udpræget grad med til at øge kendskabsgraden samt synligheden af Færch Plast, og prisen er derfor meget vigtig for virksomhedens salgs- og markedsføringsarbejde.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?