Det skal nok gå i opfyldelse, for regeringen med den bevidst destruktive Svend Auken i spidsen at få skovlen under landbruget. Hans såkaldte miljømæssige foranstaltninger har sagligt ikke haft synderlig effekt; men han har været en mester i at skaffe skatte- og afgiftskroner til statskassen. Han har også været en mester i at gøre den øvrige regering, især statsministeren, til grin ved sine mange egenrådige og helt forhastede beslutninger. Det kan man måske ikke helt fortænke ham i, at han nyder efter det snigløb han af selv samme statsminister i sin tid blev udsat for.

Svend Auken er ustandseligt fremme med foranstaltninger til lands til vands og i luften; men de saglige resultater er over hele linien stort set lig nul. Han omgiver sig i ministeriet med et stort antal rådgivere, som på grund af udpræget miljøinficering heller ikke ønsker at forholde sig til kendsgerninger. Ser man fx vandmiljøplanerne og det meteorologisk betingede fænomen om ozonlaget, så har disse planer intet kunne forandre. Han er jo ikke Gud. Kunne man mon få ham til at forklare, hvorledes det kan være, at de hidtil største huller i ozonlaget er konstateret i Norge i 1943 og i Sydpolen i 1951?

For flere år siden bragte MEALS en ide på banen om i stedet for selv at producere sine landbrugsprodukter, så kunne vi importere dem, hele tiden købe hvor det var bedst og billigst, imødekomme allehånde miljøhensyn og derved gøre Danmark til verdens reneste land.

Den efterhånden øgede ferie for befolkningen i Danmark, selvom der fortsat er langt til folketingsmedlemmernes fem måneders ferie, gør at der mere og mere kunne blive brug for nye rekreative områder til udendørsaktiviteter som fx golf, vandre-, cykelture og måske også folde med husdyr, så børnene fortsat ved, hvad der er en ko, gris og får. Gårdenes ofte gode bygninger som lader og stalde kunne indrettes til overnatning, og der kunne også indrettes svømmebassin, spil- og flippermaskiner, musik og dans om aftenen, forplejningen kunne indtages i pension på gården, når solen ikke skinner kunne man tænde for solarier i loftet, og de tidligere gårdejere kunne være omvisere.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?