Pressemeddelelse Real Pizza

Selv om man er pære dansk, kan man godt lave rigtige pizza'er.
Det har Jan Christensen og hans far Frank Christensen bevist. I foråret 2000 grundlagde de sammen en mindre pizzafabrik, og deres mål var at fremstille de mest velsmagende færdig-pizza'er på markedet.

Jeg har smagt mange færdiglavede pizza'er, og uden at træde nogle over tæerne må jeg sige, at det ofte var et skuffende resultat. Det gav mig ideen til, at dette måtte kunne gøres bedre, specielt med mine 15 års erfaring i restaurationsbranchen, de sidste 12 år som indehaver af en af Aalborgs største pizzariaer, fortæller Jan Christensen til MEALS.

Det blev startskuddet til den mindre pizzafabrik i Pandrup,som siden åbningen er blevet flot modtaget af de danske forbrugere.

Råvarerne til pizzaerne er nøje udvalgt, og der lægges stor vægt på fedtindholdet i fx kødsaucen, som testes og analyseres i et væk. Det er vigtigt at bruge gode råvarer, ellers får vi aldrig den gode smag frem! Som sagt vores produkter er fedtfattige og svinder meget lidt ved tilberedningen. Vi har lagt vægt på at bruge råvarer, der indeholder mindst mulige tilsætningsstoffer bl.a. mel, der er produceret uden RoundUp og stråforkorter.

Helt fra fabrikkens start, viste skolebespisningsordninger rundt om i landet, specielt i Århus, stor interesse for Real Pizza's produkter. Her var noget børnene gerne ville spise, og samtidig overholdt maden sundhedskravene.

Sommeren har været hektisk. Vi har bl.a. leveret til Fårup Sommerland, Lego Land, Grøn Koncert, Roskilde Festival, campingpladser over hele landet og mange andre steder. Mange kantiner, bowlingcentre, sportsforeninger, tankstationer og cafeer har set fidusen i frosne pizzaer. Her er nemlig ingen svind, maden tilberedes først, når kunden bestiller.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?