Det kendte fagblad Kantinen har udsendt sit første nummer i nyt layout.
Det "nye" blad præsenterer sig flot, men som med alt nyt skal nogle måske lige vænne sig til de mange farver, den nye skrifttype og de mange sider trykt på farvet papir, men resultatet er et moderne blad, som tager sig godt ud for både læserne og annoncørerne.

Kantineledernes Landsklub, KL, behøver i fagkredse ikke megen omtale af deres mål og virke. Foreningen er jo det absolut største og bredeste forum på kantineområdet med afdelinger overalt i landet.

Det giver indsigt i lokalområdet, og det har netop vist sig at være af stor betydning, når trådene skal samles på landsplan.

Brug af kantine får større og større betydning, og dermed bliver uddannelse og viden meget vigtigt. I denne forbindelse vil KL fortsat komme til at spille en afgørende rolle.

Annoncørerne har altid sluttet op om Fagbladet Kantinen, men med den øgede betydning kantiner fremover vil få, er der al mulig grund til for fødevareproducenter og -leverandører at være ekstra opmærksom på, hvad dette indebærer af potentiale for deres produkter.

MEALS redaktion ønsker Kantinernes Landsklub tillykke med det pæne nye fagblad: Kantinen.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?