Hanstholm Fisk & Skaldyr A/S
Claus Busch fylder 60 år den 21. februar 2002.
Da Claus Busch i fjor blev kåret som Årets Mand i Thy, var det, det endegyldige bevis for at han nu var lige så meget lokal som alle andre på egnen, selv om han først kom til landsdelen i 1980 - fra København.

Claus Busch har med sit firma Hanstholm Fisk og Skaldyr skabt et stigende antal arbejdspladser, ikke blot i Klitmøller og Hanstholm, men også i København, hvor virksomheden indtager en prominent plads på det nye Fisketorv.

Claus Busch er et alsidigt menneske med sans for godt design, sport, jazz, travheste og gastronomi. Han fik sin uddannelse i den bedste del af dansk møbelbranche, nemlig i det hedengangne designtempel Den Permanente. 

Det københavnske restaurationsliv tiltrak Claus Busch som restauratør.
Sammen med arkitekt Anders Dyrup skabte han gode værtshuse som Scott, Gråbrødretorv, Universitetscafeen, Cafe Halvvejen og Frimanns Quarter.

Det var også som vært, han indtog restaurant Niels Juel i Klitmøller.
Niels Juel gik ned, men Claus Busch gik op igen, da han med lokale kræfter i ryggen begyndte sin fiskehandel i Hanstholm.

Han sendte frisk fisk med fly til Københavns bedste restauranter hver dag, og virksomheden voksede sammen med repertoiret af alt godt fra alverdens have.

I dag er Claus Busch i kompagniskab med kollegaen Klaus Holler, og deres forretning har vokset sig større og større år for år.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?