Den mest anvendte bemærkning fra folketingsmedlemmerne i de kommende 4-5 måneder, hvis de har deres mobiltelefon åben, er, "det ser vi på til oktober".
Sagen er, som skrevet står i den 153 årige Grundlov, at folketinget har lukket og slukket for at gå på sommerpause, som det nu kaldes fremfor det tidligere anvendte sommerferie, indtil oktober måned, så der er ikke noget lovmæssigt forkert ved deres pauser. Men selv den med til oktober har også svært ved at blive overholdt, for allerede fjorten dage efter sommerferien kommer i hastig rækkefølge deres efterårsferie, juleferie, vinterferie og påskeferie og yderligere to ugers lukning på grund af Nordisk Råd.

Hvis forholdet er, hvad meget tyder på, at der ikke er folketingsarbejde nok, så bør der rationaliseres eller udliciteres, og det er ikke i strid med Grundloven.

I betragtning af, at ansatte på landets normale arbejdspladser har så travlt, at de ofte har svært ved at holde deres ferie, så kan det ikke undgå at virke voldsomt irriterende at høre personer, som lader sig vælge til folketinget for at varetage landets interesser og naturligvis underforstået i takt med, at der er brug for løsningerne, sorgløst udtale, "det ser vi på til oktober" eller høre dem forklare dårlige løsninger, manglende kontrol m.v. med, at "det var de ikke klar over" eller "noget har udviklet sig anderledes, end de troede". Det forholder sig i folketinget som på andre job, hvis man ikke er engageret hele tiden, så flyder tingene.

Det ses tydeligt af en undersøgelse over de seneste 10 år, som viser, at 22% af de vedtagne love er blevet ændret inden for bare 5 år. ...Ganske vist forandrer samfundet sig hele tiden, men de store tal for lovændringer tyder på, at der er lovsjusk med i spillet.

Hvornår oplever vi, at høre: "Det ser vi på med det samme".

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?