Carlsberg 
Markedet for drikkevarer er i konstant udvikling, og forbrugerne ønsker flere valgmuligheder end vin, øl og spiritus. 
For i endnu højere grad at leve op til vores rolle som drikkevarekompagni lancerer vi Xider, som vores tests viser først og fremmest henvender sig til dem, der foretrækker vin og spiritus frem for øl.

Xider er en moderne drik, der er særdeles velegnet som aperitif og drink på en varm sommeraften.

Smagen af kaktus og lime giver Xider en frisk og anderledes oplevelse, som virker tørstslukkende. Danmark har ikke været særligt fornyende med hensyn til ciderprodukter modsat andre europæiske lande, og vi synes derfor, at Xider har fat i det helt rigtige produkt, specielt fordi det er så markant anderledes end typiske ciderprodukter, som er mere sødlige.

Xider er et vinbaseret produkt, der laves på æble og gæres på traditionel vis til æble- og pærejuice, hvorefter der tilsættes aromaer af lime og kaktus.Herefter blandes vinen med sukker og kulsyrevand og pasteuriseres og tappes på flaske. Alkoholindholdet i Xider er på 4,5% vol., hvilket svarer til 1 genstand.

Xider, der skal nydes godt afkølet, sælges i 33 cl transparente engangsflasker og er et produkt fra Carlsberg i Sverige, hvor det blev lanceret sidste år med stor succes.

Xider sælges i butikker, på barer og i natklubber.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?