Hansen & Co 
Fruitz er navnet på den kildevand med frugtsmag, der netop nu er på vej ud i butikker over hele landet. 
Den nye tørstslukker har en forfriskende smag, som vil falde i manges smag både i og udenfor hjemmet.

Moderne forbrugere efterspørger alternativer til de traditionelle kulsyreholdige sodavand, og den stigende sundhedsbevidsthed blandt forbrugerne samt et ønske om at tillægge sig en mindre traditionel og mere kosmopolitisk livsstil, hvor sundhed spiller en central rolle, skaber et hul i drikkevaremarkedet. For at udfylde dette hul, lancerer Hansen & Co. en ny og forfriskende tørstslukker uden kulsyre og sukker. Læskedrikken Fruitz et produkt, der på væsentlige punkter imødekommer de moderne forbrugeres ønsker.

Først og fremmest hører produktet til kildevandskategorien, som er den drikkevarekategori, der for øjeblikket oplever den største vækst. Det naturlige kildevand bliver tappet ved Fontana Springs i England, dernæst er kildevandet tilført ekstra "værdi", idet der er tilsat fem forfriskende smagsvarianter og endelig er produktet kaloriefrit.

Fruitz kommer desuden i en smart og handy halvliters plastflaske med sportsprop. Fruitz lanceres i servicehandlen landet over. Vejledende pris 9,95 kr.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?