Der er i den senere tid kommet en række interessante nye bøger på markedet om vin, mad og øl, som bestemt er værd at nævne.
Tysk vin, tradition og fornyelse
Tysk vin som næsten er smertens barnet på de danske vinhylder har fået deres bibel.
Finn Klysner kendt som ekspert på tyske vine har begået en bog, som næsten kan betegnes som den tyske vins bibel. I bogen på 290 sider smukt illustreret gennemgås så at sige alt, hvad man bør vide om tyske vine. Et umådelig fint redskab for den der vil sætte sig ind i en af denne verdens fornemste vine.
Test din viden om vin
Anker Tiedeman kendt forfatter af vinbøger har udgivet en bog indeholdende 400 spørgsmål og svar om vin.
Her kan man ikke alene teste sin viden om vin men også lære om verdens vinlande, druesorter, vinhistorie m.m. Bogen er uvurderlig for amatøren og praktisk for kenderen.
Ølguide
Bryggeriforeningens Ølguide "kend din øl" vil være en god opslagsbog for alle, der sværger til øl.
Her beskrives øllets historie, Danmarks bryggerier, brygprocessen, ølsorter og servering af øl - kort sagt alt hvad man bør vide om Danmarks nationaldrik.
Hverdagsmad
Det er efterhånden blevet en vane for Ove Verner Hansen, den barske fyr i "Olsen Banden" at udgive kogebøger. Først om fisk, så om vildt og nu om hverdagsmad. Den mad vi jo alle synes om og som holder os i live. Som Idebog er den eminent og praktisk. Smukt illustreret af forfatterens nydelige tegnede vignetter.