Virksomheden Mediapunkt har udsendt sit første nummer af fagbladet Køkkenlederen. 
Når man bladrer et par sider frem, så læser man i bladets hovedartikel, at Fællesudvalget for Køkkenlederuddannelsen og Undervisningsministeriet har besluttet at nedlægge Køkkenlederuddannelsen. På denne baggrund må man spørge, hvem bladet så vil skrive for.

Den væsentligste grund til, at man ønsker køkkenleder­uddannelsen nedlagt er, at der i de senere år ikke har været opslutning til uddannelsen, og hvis man ikke kan finde vej ud af den manglende interesse, så er det vel logisk nok, at uddannelsen nedlægges.

Det er generelt også vanskeligt for unge at forestille sig, at en kendt og værdsat hushold­nings­skole som Århus Hushold­nings­skole, for et års tiden siden skulle omdøbes til "Sansestormerne". Hvad dette navne-begreb står for er vanskeligt at definere, men at det skal kædes sammen med en husholdningsskole forekommer ikke indlysende for ret mange.

En del af de bragte pressemeddelelser er af ældre dato, men med den strøm der er af netop pressemeddelelser, kunne man have ønsket sig, at bladet havde valgt at bringe nogle af nyere dato.

Det bliver spændende at følge bladet i fremtiden.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?