For anden gang følger en statistik (første gang se 205.000 hovedmåltider, men hvad ønsker man som tilbehør) over tilbehør til hovedmåltider.
Statistikken er udarbejdet på grundlag af større kantiner, institutioner og øvrige storkøkkener, som Ugebrevet MEALS læsere dagligt har ansvaret for.
Hovedmåltidet kan være: varmt, koldt eller varmt & koldt.
Grønsager kogte |
1-2 gange om ugen: |
36% |
3-4 gange om ugen: |
16% |
Salat |
0 gange om ugen: |
8% |
1-2 gange om ugen: |
20% |
3-4 gange om ugen: |
32% |
5 gange om ugen: |
51% |
Brød |
0 gange om ugen: |
4% |
1-2 gange om ugen: |
28% |
3-4 gange om ugen: |
42% |
5 gange om ugen: |
50% |
Kartoffelprodukter |
1-2 gange om ugen: |
40% |
Kartofler kogte |
0 gange om ugen: |
16% |
1-2 gange om ugen: |
66% |
Pasta |
1-2 gange om ugen: |
39% |
Ris |
1-2 gange om ugen: |
48% |
Topscorer: Kartofler kogte