Lykkeberg A/S 
Enhver der elsker sild ved, at høsttid er sildetid. Sildens liv foregår som en evig vandring fra spisekammeret til fødeklinikken:
Først spiser den sig fed og lækker, og så anvender den de opmagasinerede fedtdepoter til at sætte flere sild i verden. Til det bruger den en masse energi, som den tager fra sine fedtressourcer, og derfor bliver den mager og uinteressant at spise.

Men den gode konsistens og smag sidder i sildens fedt. Derfor gælder det om at fiske den lige inden den begynder at tænke på næste generation - og det er netop høsten.

www.lykkeberg.com

På basis af den gode og fede råvare har Lykkeberg fremstillet en høstsild og kombineret kvalitetssilden med dejlige danske frugter. Silden har fået et elegant pift i smagen af fuldmodne blommer, og sammen med den traditionelle krydrede lage giver det en pikant og spændende smagsoplevelse - også for nytilkomne til sildens forunderlige smagsunivers.

Som noget helt nyt er silden pakket i et plastglas, der ikke kan gå i stykker, og som er lettere at transportere.

Lykkebergs direktør Susanne Folmer foreslår: "Prøv den nye høstsild på et stykke godt rugbrød - gerne uden smør men med et salatblad under og hakkede rødløg ovenpå. Det smager dejligt, og der vil ikke være et øje tørt hos ernæringseksperterne".

Høstsild kan købes i Kvickly, KvicklyXtra og velassorterede Super- og Dagligbrugsen

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?