Lykkeberg A/S
Enhver der elsker sild ved, at høsttid er sildetid. Sildens liv foregår som en evig vandring fra spisekammeret til fødeklinikken:
Først spiser den sig fed og lækker, og så anvender den de opmagasinerede fedtdepoter til at sætte flere sild i verden. Til det bruger den en masse energi, som den tager fra sine fedtressourcer, og derfor bliver den mager og uinteressant at spise.
Men den gode konsistens og smag sidder i sildens fedt. Derfor gælder det om at fiske den lige inden den begynder at tænke på næste generation - og det er netop høsten.
På basis af den gode og fede råvare har Lykkeberg fremstillet en høstsild og kombineret kvalitetssilden med dejlige danske frugter. Silden har fået et elegant pift i smagen af fuldmodne blommer, og sammen med den traditionelle krydrede lage giver det en pikant og spændende smagsoplevelse - også for nytilkomne til sildens forunderlige smagsunivers.
Som noget helt nyt er silden pakket i et plastglas, der ikke kan gå i stykker, og som er lettere at transportere.
Lykkebergs direktør Susanne Folmer foreslår: "Prøv den nye høstsild på et stykke godt rugbrød - gerne uden smør men med et salatblad under og hakkede rødløg ovenpå. Det smager dejligt, og der vil ikke være et øje tørt hos ernæringseksperterne".
Høstsild kan købes i Kvickly, KvicklyXtra og velassorterede Super- og Dagligbrugsen