Det har i mange år været kendt, at når kokken Claus Meyer skal servere mad, så må der gerne være franske produkter imellem. Han har lidt "forkærlighed" for franske fødevarer; men det betyder slet ikke, at han ikke i stor udstrækning også anvender og sætter stor pris på danske produkter. En af hans forcer er netop, at han i hvert enkelt tilfælde er god til at udvælge.

Meyer og Tingstrøms Personalerestauranter A/S forklarer til Børsen, at de serverer franske kyllinger i de kantiner, som de bespiser. Det drejer sig om kantiner i både private virksomheder og ministerier som undervisnings-, kultur- integrations- og sågar fødevareministeriet.

Danske landbrugsbedrifter producerer nu som før på bedste faglige måde gode og sunde fødevarer. Derfor en det en besynderlig idé, at Landbrugsrådet vil ofre mange millioner på vidt og bredt at udbrede, at landbruget "trænger til genoprettelse" af sit image. Man vil blandt andet køre byboere ud i busser, så de kan forvisse sig om, at der ude på landet lugter af dyr, muldjord, frugt & grønt, hø og halm.

I stedet for at bruge millioner på at omvende hovedsageligt nogle sarte politikere og ditto organisationer og dets medlemmer, som alligevel aldrig, uanset om man så parfumerede, stalde, dyr, jorden, beboerne, vil komme til at kunne lide lugten "i bageriet", så burde man (fx Landbrugsrådet) forlængst have skaffet danske produkter større indpas hos eksempelvis landets storhusholdninger.

Franske og andre udenlandske produkter har ikke fået nok modspil, så ud fra denne betragtning kan man godt tale om, at landbruget har et image problem.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?