Akzo Nobel Salt A/S 
SUPRASEL® er det nye navn for vore vacuumsaltprodukter af topkvalitet til fødevareindustrien.

SUPRASEL® salt får madvarerne til at smage bedre, se mere indbydende ud, holde længere…

Lige fra marinerede sild til mejeriprodukter, fra wienerbrød til syltede agurker… da fødevareindustriens slutprodukter er så forskellige, udnytter vi vor erfaring og tekniske knowhow, så vi kan tilbyde et komplet sortiment af vacuumsalt af fødevarekvalitet med forskellige egenskaber, kornstørrelser og tilsætningsstoffer.

Fødevareproducenterne har brug for salt, der er fri for urenheder, men samtidig giver den rigtige smag, opløsningshastighed og bindeevne. Derfor er SUPRASEL® salt det rigtige valg, fordi det lever op til disse krav.

SUPRASEL® er ensbetydende med:

  • Høj renhed

  • Konstant høj kvalitet (i overensstemmelse med HACCP/ISO/Food Codex)

  • Pålidelig levering

  • Ekspertise, knowhow og et solidt netværk

  • Kundeservice og teknisk rådgivning fra Europas førende saltekspert

SUPRASEL® saltprodukterne er inddelt i tre produkttyper med forskellige farvekoder:

  • Basisprodukter (Ekstrafint, Fint, Mellemfint)

  • Salt med tilsætninger (Nitritsalt, Fint Raffineret Salt m/jod, Baconlagesalt)

  • Specialprodukter (Dendritic, Groft, Microfint, Granular)

SUPRASEL®saltprodukterne spiller en vigtig rolle inden for mange områder som f.eks. mejeri, kød, bageri, fisk, konserves, supper/krydderier, snacks, dressinger, saucer, drikkevarer etc.

For hver applikation er der en type SUPRASEL® salt, som passer til formålet.

Inden for mejerisektoren benyttes SUPRASEL® salt som et smagsstof og et naturligt konsistens- og konserveringsmiddel.

SUPRASEL® Microfint Salt er et velegnet produkt til fremstilling af smør og ost på grund af saltets høje opløsningshastighed, de meget fine og ensartede partikler og den gode opslæmningsevne. SUPRASEL®salt sikrer kødprodukterne mod mikrobiel vækst, fremhæver smagen, stabiliserer farven og forbedrer strukturen.

Saltets gode opløsningsevne stabiliserer kødets naturlige farve og hindrer pletdannelser. Den homogene kornstørrelse giver en problemfri blanding med eksempelvis nitrit.

SUPRASEL® Fint Raffineret Salt m/jod fremhæver smagen og strukturen i brød. Den ensartede kornstørrelse styrker glutennetværket, således at dejen bliver mere bearbejdningsvenlig. Det rene salt stabiliserer gæringsprocessen og giver bageren mulighed for at kontrollere hævningen og modningen af dejen.

SUPRASEL® er letflydende saltprodukter, der benyttes til lagring, marinering og konservering af fisk. For at forhindre uønskede reaktioner og sikre smagen, indeholder saltet ingen uopløselige stoffer og urenheder. Vore produkter overholder altid de givne specifikationer, hvilket sikrer en stabil konservering.

Stand E 4000, J 7328
www.akzonobelsalt.com

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?