Food Diagnostics ApS 

Hvor der er liv, er der lys.

ATP bioluminescense har gennem en lang årrække, været en anerkendt teknik til pålidelig og lynhurtig hygiejne overvågning, i fødevare industrien.

Nu er priserne på teknikken imidlertid kommet ned i en pris, hvor alle kan være med, lige fra den lille restaurant på hjørnet, over storkøkkener, kantiner og fødevareproducenter til rengørings- og transportvirksomheder.

Teknikken blev i sin tid opfundet af NASA, til at finde liv i rummet, idet ATP (Adenosin Tri Phosphat) findes i alle celler, som er levende eller har været levende.

ATP er energi transportør i alle celler, der er tale om et særdeles stabilt og kemisk identisk molekyle, som derfor altid vil være repræsenteret og identificerbart.

ATP teknikken bygger på måling af enheden RLU (Relative Light Units (Relative Lys Enheder)), som afgives ved kontakt mellem ATP og enzymet fra ildfluer, 'Luciferin Luciferase', og resultatet aflæses i et luminometer.

Ved at anvende ATP bioluminescense til din almindelige HACCP analyse, får du et fuldstændigt overblik over hygiejne situationen i og omkring dit produktions apparat. 

I modsætning til andre typer hygiejne overvågning, finder du med ATP teknikken både mikroorganismer og produktrester på én gang, dermed kan du optimere den alt afgørende sikkerhed for dine fødevarer.

At du så har resultatet af hver enkelt test, efter blot ca. 10 sekunder! i modsætning til de 2 til mange dage traditionelle metoder fordrer, er vel i sig selv den mest indlysende fordel.

ATP teknikken, kan også anvendes til at optimere CIP processer og kemikalie forbrug ved rengøring, dermed får du altså en bred vifte af anvendelses muligheder. Men det koster vel en bondegård?

Der er mildt sagt tale om noget af en prismæssig revolution, når Food Diagnostics ApS i oktober måned 2003 lancerer SystemSURE II fra Hygiena Ltd. Foruden at prisen på luminometer instrumentet, som skal anvendes til aflæsning af testen, kommer ned i en pris som bliver markedets absolut laveste, er der tale om den test på markedet som, i kraft af et flydende enzym, giver de bedst reproducerbare resultater og dermed sætter dig i stand til at følge hygiejne situationen i produktions området meget nøje, og helt i HACCP ånden får du resultatet på ca. 10 sek.! De fleste andre "singleshot" ATP tests på markedet, indeholder enzymet (Luciferin Luciferase) i frysetørret form, dette giver væsentlige usikkerheds faktorer idet enzymet først skal opløses ved rystning af testen, med det flydende enzym i Hygienas test, elimineres brugerens mulighed for at "ryste sig til et fejlagtigt resultat".

SystemSURE II er en videre udvikling af Hygiena's meget roste SystemSURE, hvormed Hygiena gennem de seneste år har formået at konsolidere sig på det, hårdt konkurrence prægede, internationale marked for ATP bioluminescense, som markedets mest seriøse spiller.

Hør nærmere om ATP bioluminescense, hos Food Diagnostics ApS, som har specialiseret sig i hurtigmetoder til levnedsmiddel diagnostik såsom sterilitets test i levnedsmidler (lynhurtig ATP teknik), ELISA testkits og hygiejneovervågning.

Stand 7265
www.fooddiagnostics.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?