LindPlast A/S 
Ligesom på Scanpack messen i Göteborg ser den danske folieproducent LindPlast A/S frem til at præsentere en række nye produkter på Foodtech messen i Herning.

Det drejer sig især om flerlags-folier (co-ex), OPP og CPP folier, med flexotryk op til 8 farver, til fødevarer. ”Vi har i det forløbne år brugt mange ressourcer på at udvide vores i forvejen meget brede vifte af folieemballager”, siger salgsdirektør H.C. Madsen og fortsætter: ”Stadigt flere kunder ønsker at differentiere sig på emballagen, og det stiller stigende krav til sortiment og kreativitet hos leverandøren”.

LindPlast er kendt for et meget højt serviceniveau. Virksomheden introducerede for 4 år siden Fast Track Customer Service konceptet, som bl.a. omfatter 24 timers teknisk support, korte leveringstider og lagerføring af kundespecifikke varer.

Desuden er LindPlast førende når det drejer sig om anvendelse af IT i ordrehåndteringen. Flere større kunder ordrer og faktureres via EDI, og virksomhedens egen web-shop giver kunderne adgang til meget detaljerede oplysninger om bl.a. lagerbeholdning, produktionsplanlægning og faktureringsstatistikker - 24 timer i døgnet.

På Foodtech demonstreres en række nye anvendelsesmuligheder, hvor kunderne nu får næsten ubegrænset adgang til de dele af LindPlast´s administrative systemer, som er relevante. H.C. Madsen tilføjer:

”Vi kan bl.a. tilbyde online overvågning af koncernaftaler”. ”Indkøberen kan via et specielt password få oplysninger om leverancer, priser og lagerforskydninger for hver enkelt leveringsadresse i samtlige lande under aftalen.” ”De enkelte produktionssteder har ligeledes adgang til en del af brugerfladen på det sprog de foretrækker”.

Stand F 5114
www.lindplast.com

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?