Bioteknologisk Institut 
Interessen for hygiejnisk design er stærkt stigende. På FoodTech Scandinavia er der rige muligheder for at få del i den nyeste viden.

Hygiejnisk design af produktionsudstyr til fødevareindustrien industri har stigende betydning for virksomhedernes konkurrenceevne. På Foodtech Scandinavia 2003 sætter Bioteknologisk Institut fra Kolding derfor fokus på dette emne på to seminarer, hvor repræsentanter for virksomheder og videncentre orienterer om den nyeste udvikling.

"Forbrugerne vil have sunde og sikre fødevarer. Vi mærker derfor stor interesse for hygiejnisk design fra både fødevare- og udstyrsproducenter. Det bliver i stigende grad vigtigt, at kunne producere bakteriologisk sikre fødevarer, samtidig med at udstyret skal være billigt at vedligeholde, siger konsulent Mette Skræ fra Bioteknologisk Institut.

Det første seminar har titlen "Hygiejnisk design i fødevareindustrien". På programmet er indlæg fra Biocentrum DTU, Danish Crown, Arla Foods, Brahe Design og Bioteknologisk Institut.
Seminaret finder sted den 12. november 2004 fra kl. 9.00 til 12.30. Bioteknologisk Institut afholder seminaret i samarbejde med Dansk Fødevare Forum, som er en sammenslutning af fødevareproducenter.

Det andet seminar har titlen "Materialekendskab i forbindelse med udstyr og inventar til fødevareproduktion". Her fortæller repræsentanter fra Bioteknologisk Institut, Sandvik, AVK - gummi A/S, FORCE Technology og Polymerteknisk Center om muligheder og begrænsninger ved at anvende forskellige materialer.
Dette seminar finder sted torsdag den 13. november 2003 fra 9.00 til 12.30.

Begge seminarer afsluttes med frokost.

Yderligere oplysninger: Konsulent Mette Skræ, Bioteknologisk Institut,
75 52 04 33, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se flere oplysninger i seminarerne på www.bioteknologisk.dk og www.foedevarecentrum.dk.

Stand J 7294

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?