NNE A/S 
Fødevarebranchens succes forudsætter optimale faciliteter til at få produkterne hurtigt på markedet. Derfor stilles der krav om effektive og leveringssikre løsninger, uanset om der er behov for etablering af enkeltstående procesanlæg eller fuldt integrerede turnkey-anlæg.

NNE A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som udfører planlægnings- og projekteringsopgaver på fabrikker til både fødevarer og farmaceutiske produkter. Kompetencerne dækker alle faglige discipliner, der anvendes ved projektering, etablering, optimering og ombygning af faciliteter til produktudvikling og produktionsanlæg. NNE har fokus på fleksible løsninger, med vægten lagt på præcision, effektivitet, og kvalitet.

Et klart kundefokus, kombineret med en projektorienteret organisation, hvor faglige kompetencer arbejder tæt sammen, gør det muligt at levere skræddersyede løsninger, fra enkeltstående ydelser til produktionsklare fabrikker - hurtigt og sikkert.

NNE har mere end 80 års erfaring i projektering af små og store anlæg, med høj faglig kompetence inden for hygiejnisk design - det er kundernes garanti for, at de får opfyldt deres behov for specialiserede ydelser - til tiden.

NNE sikrer sine kunder planlagt arbejde og det bedste udgangspunkt ved at vise det færdige anlæg inden beslutningen træffes.

Stand H 6049
www.nne.dk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?