Benny Madsen, kok og faglærer: 
Vedr. John Albert Christensens artikel "Kolår har stødt filet fra tronen", så bør man jo nok lige finde ud af, hvad man egentlig spørger om.

"Roastbeef" er i almindelig terminologi tynde skiver rødstegt oksekød til brug ved smørrebrød og lignende, og der bruges okseinderlår eller lårtunge. Prøv at spørge enhver slagter.

Konklusionen i artiklen er derfor noget søgt og fremmer bestemt ikke troværdigheden af Meals.

MEALS: Af artiklen fremgår det, at vi ikke tænkte på pålæg, men på stegen roastbeef, jævnfør pris­sammen­lignin­gerne.

- For roastbeef pakket som skivepålæg, også af inderlår, ligger priserne i et langt højere leje, typisk omkring 225 kr. pr. kilo. (Kvickly i samme periode)

I Frøken Jensens Kogebog (1974) angives højreb, tyndsteg eller tyksteg som mulige udskæringer til roastbeef. - Ikke et ord om lår.

Supermarkederne har afstedkommet et kvalitets­skred, men de har glemt at lade prisen skride med.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?