Graasten Salater A/S

Graasten Salater introducerer nu et nyt Let koncept på det danske marked, som foreløbig består af en række fedtfattige salatvarianter. Herunder en skinkesalat, en rejesalat, en kyllingesalat samt en tunsalat. Alle salater indeholder max. 8% fedt.

Stigende efterspørgsel på fedtfattige produkter

Med de nye Let salater imødekommer vi den stadig stigende efterspørgsel efter fedtreducerede produkter, udtaler Ivar Knoth, adm. direktør hos Graaaten Salater. Det har ikke alene været et mål for os at producere salater med et lavt fedtindhold, men også at kunne tilbyde en række velsmagende salater som lever op til de forventninger forbrugerne har til et fedtreduceret produkt. Herunder den gode smag med et højt indhold af friske råvarer.

Let koncept med ny emballageprofil

Graasten Let
Graasten Let

Det nye Let koncept bliver introduceret i en helt ny emballage, som set fra oven i kummefryserne og set fra siden i reolkølerne præsenterer sala­terne på en lækker og indbydende måde, fortæller Ivar Knoth.

En nylig afsluttet forbrugertest af Let salaterne dokumenterer en meget positiv tilbagemelding fra forbrugerne - både hvad angår smag og produkternes 'appeal' omkring emballageprofil, koncept etc.

 

De nye Let salater fra Graasten bliver introduceret i handlen fra uge 18. For mere information om salaterne og konceptet henvises til www.graasten-salater.dk/businessnet

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?