Hørkram Schulz Food Service A/S

Hørkram A/S, der ejes af familien Buchardt Pedersen og Th. Schulz A/S, der ejes af familien Schulz, har truffet beslutning om at sammenlægge de to cateringvirksomheder.

Alex Buchardt Pedersen og Erik Schulz
Alex Buchardt Pedersen og Erik Schulz

Den nye virksomhed hedder Hørkram Schulz Food Service A/S og bliver Danmarks næststørste food service virksomhed¤ baseret på levering direkte til professionelle storkøkkener.

Hørkram A/S i Sorø og Th. Schulz A/S i Solbjerg, syd for Århus, forventer i 2004 at få en samlet omsætning på mellem 700 og 800 mill. kroner.

Begge virksomheder vil blive ført videre som selvstændige datterselskaber i den form og med den service, som deres trofaste kunder kender disse virksomheder for.

Hørkram A/S, også kendt som Sorø Hørkram eller Høka Catering, har en meget stærk markedsposition på Sjælland og Lolland-Falster, medens Th. Schulz A/S står stærkt på det jysk/fynske cateringmarked.

"Vi ved, at der ved sammenlægningen af disse to veldrevne familievirksomheder er betydelige gevinster at hente, ikke mindst på indkøbssiden. Men samtidig er det vigtigt for os, at vi nu for alvor bliver i stand til at håndtere landsdækkende kunder med ensartet sortiment, priser og service", udtaler Alex Buchardt Pedersen, adm. direktør for det nystiftede selskab.

 

Om sammenlægningen siger Erik Schulz, adm. direktør for Th. Schulz A/S: "For vores firma betyder dannelsen af den nye landsdækkende virksomhed, at vi sammen får skabt en utrolig sund, stærk og vækstorienteret virksomhed. Vores nye partner er gennem de sidste 5 år vokset med 50 mill. kroner om året, og er også blevet kåret som "Entrepreneur of the Year 2003"

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?