Odense Marcipan A/S

Mandel Råmasse Grand Cru med 70% spanske mandler og ristede mandelstykker er en ny og spændende råmasse fra Odense Marcipan.

Mandel Råmasse Grand Cru
Mandel Råmasse Grand Cru

Den nye Grand Cru Mandel Råmasse er ude­luk­ken­de frem­stil­let af span­ske kva­li­tets­mand­ler fra Valencia-området.

Råmassen er tilsat ristede, hakkede mandelstykker, hvilket er med til give produktet en fyldig og rig smag af delikate mandler.

Spanien er blandt de største mandel­producerende lande og især mandlerne, der kommer fra området omkring Valencia, er kendt for en kraftig og aromatisk smag..

Kombinerer sødme og bitterhed

Valencia-mandlerne findes i forskellige nuancer af bitterhed og sødme. Bitter­mandler og søde mandler er forskellige varianter af samme plante, og de krydser og formerer sig frit. For i en spansk mandel­plantage er træerne som regel frøsåede, hvilket giver stor variation i mandlernes størrelse og smag.

 

Når Valencia således anvendes til marcipanfremstilling som i Mandel Råmasse Grand Cru, skabes en helt unik smagsoplevelse og en lang, flot eftersmag.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?