CC&CO Group

CC&CO Group og F. Hestbech offentliggør,¤at der foregår meget tætte drøftelser om CC&CO Groups overtagelse af aktiviteter fra F. Hestbech & Co.

"Det er en velovervejet strategi der ligger bag vores overvejelser om overtagelse af F. Hestbech", udtaler adm. koncerndirektør for CC&CO Group, Thomas Christensen. "Også på dette marked er størrelse afgørende for de kundegrupper på det professionelle marked, som vi henvender os til."

F. Hestbech Co. beskæftiger 90 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 150 millioner kr. i Danmark.

F. Hestbech & Co. har i en årrække leveret til en lang række private og offentlige virksomheder, primært med fokus på emballageløsninger af høj kvalitet til industri og detailmarkedet. F. Hestbech og Co. leverer ligeledes kontorartikler samt kontormøbler. Virksomheden har domicil i Nr. Sundby samt butikker i Viborg, Odense og Nr. Sundby.

CC&CO Group beskæftiger 200 medarbejdere og omsætter årligt for omkring en halv milliard kr. i Danmark.

CC&CO Group er dannet af selskaberne CC&CO, Corporate Express Danmark og Plus Office med afdelinger over hele Danmark. Virksomhederne tilbyder et bredt sortiment af forbrugsvarer indenfor kontor- og dataprodukter, detail- og industriemballage, cateringvarer m.m. De henvender sig til forskellige dele af markedet med fokus på reduktion af omkostninger i kundernes indkøb. Dette er samlet under konceptet Totaløkonomi.

CC&CO Group er ejet af australske PaperlinX Limited - en af verdens førende papirgrossister. PaperlinX har 10.000 ansatte i 29 lande og omsætter for 37 milliarder kr.

Thomas Christensen, CC&CO Group omtaler en overtagelse af F. Hestbech & Co.'s aktiviteter som en ideel situation for virksomheden: " F. Hestbech & Co.'s produkter og kundesegmenter er for 90% vedkommende de samme som CC&CO Groups aktiviteter gennem selskaberne CC&CO, Corporate Express og Plus Office.

F. Hestbech & Co. har igennem mange år drevet en yderst professionel virksomhed, som vi har stor respekt for. Dette er gjort gennem dygtig ledelse og medarbejdere og med en god fornemmelse for markedets behov. Vi er derfor ydmyge overfor opgaverne, der ligger foran os,¤ og ser frem til en aftale, der giver mulighed for at kunne videreføre F. Hestbech som en del af CC&CO koncernen. - Og det bliver med stor respekt for de værdier, der igennem årene er skabt i F. Hestbech & Co", lover Thomas Christensen.

"En sammenlægning af aktiviteterne forstærker CC&CO Groups ledende position i Danmark, som vil sætte os i stand til at skabe endnu bedre løsninger for såvel kunder som leverandører. Ved indgåelse af en endelig aftale vil CC&CO Group få en omsætning på over 650 millioner kr.¤ og være stærkt repræsenteret i alle dele af Danmark."

Adm. direktør Bent Jørgensen, F. Hestbech & Co. udtaler:

" Det er ønskværdigt med en strukturrationalisering og konsolidering indenfor branchen. Med den baggrund - og at det er et led i et generationsskifte i F. Hestbech & Co. - ser vi frem til en aftale, der overlader en stor del af aktiviteterne til CC&CO Group.

Vi er sikre på, at dette vil blive til stor gavn for medarbejdere, kunder og leverandører. Respekten er gensidig, hvilket er årsagen til, at vi klart ser det som en fordel, at det netop er CC&CO Group, der ved en endelig aftale overtager aktiviteter fra F. Hestbech & Co."

- Ved en endelig aftale vil Rune Hørgren Jørgensen overtage den daglige ledelse af den tilbageværende del af selskabet, som i fremtiden vil koncentrere sig om produktions­aktiviteter.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?