CC&CO Group

Når de to virksomheder CC&CO Group og F. Hestbech nu fusionerer, er formlen til succes ikke hemmelig. - Den ligger i værdierne.

Fra 1. november 2004 har CC&CO Group overtaget alle handelsaktiviteter i Nr. Sundby virksomheden F. Hestbech & Co.¤ Det er dermed to af emballage og kontor­forsynings­branchens store spillere, der fusioneres i ét selskab med en årlig omsætning på 650 mill. kr. CC&CO Group dækker over selskaberne CC&CO, Corporate Express samt Plus Office og har domicil i Holstebro. Virksomheden er ejet af australske PaperlinX Limited.

Konsolideringen i denne branche har taget fart gennem de seneste år. Ikke mindst på baggrund af ønsket om bedre indtjening og ønsket om øget konkurrencedygtighed i et marked, der bliver præget af mere og mere inter­nationali­sering.

Succes gennem værdier

"I forsøget på at få fusionen til at lykkes, har CC&CO Group sat virksomhedens værdier i centrum", udtaler adm. koncern­direktør Thomas Christensen. "Vi gør det for at få det bedste ud af de to organisationer samt for at bevare og forstærke lysten til udvikling begge steder".

"Hos CC&CO Group har virksomhedens værdier en central plads i dagligdagens arbejde. De udvikler vores medarbejdere som mennesker, hvilket igen tilfører forretningen den afgørende konkurrence­fordel. Derfor er vores værdigrundlag den bærende faktor - også i forbindelse med fusionen".

"Vi ønsker fra starten at sende et klart signal til både CC&CO Group og Hestbech medarbejdere om, at det er fælles værdier, vi står sammen om i udfordringerne, der ligger foran os. Vores værdier fokuserer bl.a. på at behandle alle medarbejdere med respekt, at tage hensyn til individet og at undgå skjulte dagsordner. Derfor blev alle vores nye kolleger den 5. november inviteret til Holstebro. De blev præsenteret for CC&CO Groups værdier, organisation og processen omkring fusionen".

F. Hestbech Co. beskæftiger 90 medarbejdere og omsætter årligt for omkring 150 millioner kr. i Danmark.

F. Hestbech & Co. har i en årrække leveret til en lang række private og offentlige virksomheder, primært med fokus på emballageløsninger af høj kvalitet til industri og detailmarkedet. F. Hestbech og Co. har ligeledes kontorartikler samt kontormøbler i sit sortiment. Virksomheden har domicil i Nr. Sundby samt butikker i Viborg, Odense og Nr. Sundby.


CC&CO Group beskæftiger 200 medarbejdere og omsætter årligt for omkring en halv milliard kr. i Danmark.

CC&CO Group er dannet af selskaberne CC&CO, Corporate Express Danmark og Plus Office med afdelinger over hele Danmark. Virksomhederne tilbyder et bredt sortiment af forbrugsvarer indenfor kontor- og dataprodukter, detail- og industriemballage, cateringvarer m.m. De henvender sig til forskellige dele af markedet med fokus på reduktion af omkostninger i kundernes indkøb. Dette er samlet under konceptet Totaløkonomi.

CC&CO Group er ejet af australske PaperlinX Limited - en af verdens førende papirgrossister. PaperlinX Limited har 10.000 ansatte i 31 lande og omsætter for 40 milliarder kr.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?