Meals redaktion har ferie i uge 27 og 28. Næste ugebrev bliver uge 29.

Apropos ferie så har Folketingsmedlemmerne¤noget nær danmarksrekord i ferieuger. I uge 23-41 sommerferie, uge 42 efterårsferie, uge 51-1 juleferie, uge 7 og 10 vinterferie, uge 12 påskeferie og uge 45 lukket på grund af Nordisk Råd. Hvis man medregner uge 45 (Nordisk Råd), så bliver det til 26 ferieuger og¤ingen mødepligt i de resterende uger.

Det ser vi på til...

Landets almindelige ansatte har ofte så travlt, at de har svært ved at afholde deres 6 ugers ferie. Derfor kan det ikke undgå at virke irriterende at høre folketingsmedlemmer og ministre udtale:

"Det ser vi på efter sommerferien" (oktober) eller forklare dårlige løsninger og manglende kontrol med, "at de ikke var klar over, eller noget har udviklet sig anderledes, end vi troede".

Heldigvis er alle ikke ens

Hvis det private erhvervsliv fik kapret sig til et tilsvarende ferieår, ville meget sikkert også gå i skuddermudder, men til gengæld reducere¤stress betydeligt.

En undersøgelse for de seneste 10 år viser, at 22% af de vedtagne love er blevet ændret inden for bare 5 år. Ganske vist forandrer samfundet sig, men alligevel.

Ikke til at bære

Man kan godt forstå, at Folketingsmedlemmer ligefrem tudbrøler og er ved at gå ud af deres gode skind, når de bliver stemt ud fra deres arbejdsplads - Folketinget.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?