Nu vil SuperBrugsen minsandten til at tjene penge, og det er faktisk i sig selv en stor nyhed. Men det kommer ikke som nogen overraskelse, for efter blot et par måneder i chefstolen er den dygtige købmand Alfred Josephsen klar med en plan, som også indebærer indtjening for de 283 butikker, hvoraf Coop ejer ca. halvdelen. De resterende er selvstændige.

SuperBrugsen har tidligere nærmest været drevet ud fra en betragtning om øget omsætning, så måtte fortjenesten vise sig eller lade være.¤

Den form for købmandshandel skal være slut, for nu skal der være fokus på at tjene penge. Det skal også ske ved at kigge på, om der er butikker, som kæden kunne være foruden. Nogle skal måske omdannes til Fakta, mens andre må lukkes. En anden af udmeldingerne er, at de enkelte butikker skal have større lokalt ansvar, og kædestyringen skal svækkes, så motivationen i den enkelte butik øges.

De andre skal mærke priskrig

På sortimentsiden skal butikkerne satse kraftigt på kød, samt frugt & grønt, og priserne på disse varer skal sænkes - altså priskrig, inden hestekuren for alvor sætter ind til efteråret. Det skal ske for at genvinde tabt terræn over for discountsektoren.
- Det er som bekendt ikke amatører Josefsen kommer op mod, så han skal nok allerede nu begynde at kridte skoene.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?