I dagene 10.-11. november afholdes den traditionsrige danske Landsmejeriudstilling, som er vokset støt gennem de seneste mange år. Den er nu verdens største mejeriudstilling. Den succesrige danske Landsmejeriudstilling har tilnavne: Mejeribrugets festdage, Mejeri­brugets Efter­uddannelses­dage. Ganske betegnende, for det er netop to dage med både fagligt og socialt samvær.

Der er selvfølgelig meget at se, smage på og snuse til - blandt andet omkring 1100 oste, smør- og konsummælks­produkter fra Danmark, Sverige og Færøerne er meldt til årets Landsudstilling, og mejeriprodukterne er blevet bedømt i deres forskellige kategorier og hold af 85 erfarne dommere.

På udstillingens første dag onsdag den 10. november kl. 9,00 inviteres alle besøgende til "verdens største morgenbord for mejerifolk".

Også fødevareminister Hans Chr. Schmidt deltager i Landsmejeriudstillingens officielle åbning, hvor han vil overrække priserne til de nye Danmarksmestre i ost, smør og konsumprodukter. Senere samme dag bliver Mejeribrugets Gourmetpris uddelt.

Leverandørindustrien er naturligvis også til stede. 45 virksomheder udstiller på årets mejerimesse, og fagfolk kan gå på besøg på deres stande og blive inspireret af nyheder inden for de forskellige former for udstyr og teknologi, der er nødvendig i et moderne mejeri.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?