Odense Marcipan A/S
I år lancerer Odense Marcipan en ny serie Grand Cru konfekt, fyldte chokolader og små lækre visitkager
Opskrifterne på de nye konfektstykker og visitkager fra Odense Marcipan er baseret på ODENSE Mandel Råmasse Grand Cru, der er en ren mandel råmasse fremstillet af spanske mandler tilsat hakkede, ristede mandelstykker. Det giver en meget smagfuld marcipan, der er velegnet til konfekt, petit fours¤og en lang række desserter.
- Det er tanken, at den enkelte restaurant selv kan vælge og sammensætte hvilke Grand Cru konfektstykker, fyldte chokolader og visitkager, som passer til en given lejlighed, arrangement eller tema, fortæller markedschef Kim Christiansen fra Odense Marcipan.
Både konfekt og visitkager er nemme og rationelle at lave i køkkenet, og så har de en passende størrelse til en kop kaffe eller som lidt sødt og lækkert efter hovedretten.
H.C. Andersen på besøg på TEMA
2005 er også året hvor H.C. Andersens 200 års fødselsdag fejres, og Odense Marcipans stand i Bella Centeret vil tage udgangspunkt i den gamle digters univers.
- Der er en helt speciel aktualitet og opmærksomhed omkring vores nationale digter i år, og vores arbejdende stand vil være bygget op omkring H.C. Andersen. Vi vil præsentere forskellige ideer og nyheder til kager, desserter, temaer og koncepter som både restauranter og cateringvirksomheder kan have glæde af, oplyser Kim Christiansen.
Odense Marcipan byder velkommen på stand 004 i Centerhallen.