Il Fornaio A/S

Il Fornaio har længe haft lyst til at supplere vores kvalitetsbrød med andre kvalitetsprodukter. Efter at have været i Italien flere gange for at finde produkter, der klæder vort brød, er valget i første omgang faldet på fire kolonialvarer.
Il Fornaio er stolt over at kunne præsentere vores nye kolonialvarer - alt i genkendelig Il Fornaio indpakning.

Håndhøstet italiensk middelhavssalt

Fra WWF (World Wildlife Fund) autoriseret reservat på Sicilien har vi hentet dette kvalitetsprodukt. Produktionsmetoden er bæredygtig, dvs. havvandet 
pumpes ind i store bassiner ved hjælp af vindmøller. Når saltet høstes, sker det ikke med maskine (som ville tage jord og skidt med op, hvorfor saltet normalt skulle "vaskes", hvorved vigtige mineraler og smagsstoffer ganske udvaskes). Høstning sker med hånden, således at mineraler og naturlige smagsstoffer bibeholdes. Saltet knuses med kraften fra vindmøller. Det er den rene vare.
Og i højeste kvalitet.
Vejl. Udsalgspris: Kr. 29,95 (incl. moms) for 1 Kg.

Passata di pomodoro, økologisk produceret

Solmodne tomater, frisk basilikum og salt - intet andet. Tomaterne er håndplukket fra de Toscanske skråninger og herefter på traditionel italiensk vis hakket ganske fint, for at bevare den gode smag (i modsætning til "Polpe di Pomodoro", der er presset af tomater).
Pasteuriseret og derfor med ekstra lang holdbarhed.
Vejl. Udsalgspris: Kr. 29,95 (incl. moms)for 700 ml.

Il Fornaios ekstra jomfru olivenolie

Olivenolie hentet fra miljøvenlige olivenlunde på Sicilien. Olien er koldpresset fra solmodne oliven samme dag der er høstet påde familiedrevne olivenlunde på vestkysten af Sicilien. Dette gør at olien bevarer den særlige aromatiske og frugtige note som D'Ali-familiens olier har været kendt for siden 1856, hvor den første olie blev presset. Et kendetegn som har bragt familiens olivenolie mange hæderspriser verden over. En olivenolie i højeste kvalitet.
Vejl. Udsalgspris: Kr. 69,95 (incl. moms) for 500 ml.

Italiensk mel

Vi sælger vi nu "vores eget mel" ! Nemlig det mel vi til daglig bruger i vores italienske stenovnsbageri - d.v.s italiensk specialimporteret mel af høj¤kvalitet. Melet har højere¤ "bæreevne" (hæveevne) - og kan tage mere vand - p.g.a. det høje glutenindhold. Vi mener også selv at det smager bedre end det meste andet mel på markedet - og at det næppe fås bedre. 
Vejl. Udsalgspris:
Hvedemel: Kr. 14,95 (incl. moms) for 1 Kg.
Durummel: Kr. 16,95 (incl. moms) for 1 Kg.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?