Beauvais Food Service

Beauvais lancerer en ny serie af risbaserede retter - Verdens Mad.
Rismixene er løsfrosne og enkle at tilberede. Retterne findes i 3 varianter, Tex mex, Thai og Kina Mix.

Beauvais Food Service har lanceret et nyt færdigmads­sortiment med "verdenssmag" og lavt fedtindhold - 1 til 3,5 g pr. 100 g.

"Verdens Mad" er en næringsbalanceret blanding af ris, grøntsager, kød og spændende krydderi­blandinger fra tre verdensdele. Retterne tilberedes let på pande, i ovn eller mikrobølgeovn på ca. 15 minutter.

Beauvais Verdensmad - Thai Mix
De nye rismix fra Beauvais med "verdenssmag" 
er sunde og enkle at tilberede. De findes i 3 varianter:
Tex Mex, Kina og Thai Mix ( Billedet ).

Folk rejser meget og får mange impulser udefra. Hjemme efterspørger de nye mad-oplevelser og variation. Samtidig oplever vi en voksende fokus på sundhed fra kantinelederne. Danskerne har større fokus på hvad de spiser og ønsker også nærings­balanceret mad serveret i kantinerne i deres dagligdag.

"Dine gæster søger nye mad oplevelser og smagsindtryk. De bliver samtidig mere bevidste om sundhed og fokuserer på en sund livsstil. "Verdens Mad" er netop retter med spændende smag, og lavt kalorieindhold" fortæller Flemming Øster fra Beauvais Food Service.

Han tilføjer:" Samtidig er der også større krav til effektiviteten i kantiner og personale restauranter, men ikke på bekostning af kvalitet og variation. Vores rismix er singlefrosset og har en kort tilberedningstid, hvilket giver en høj grad af flexibilitet, så retterne kan tilberedes efter behov - med minimalt spild. God appetit!

"Verdens Mad" kan bestilles hos din grossist eller hos Beauvais på tlf. 25 18 93 71.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?