Graasten Salater A/S

Graasten Salater lancerer nu en serie færdiglavede salater inspireret af Middelhavet. Baggrunden for lanceringen er en stor markedsundersøgelse, og forventninger til sommerens salg er store.

Den nye middelhavsserie består af olivensalat, humus, fetasalat og tzaitiki, der alle er klar til at blive serveret til sommerens grillmad, tapas eller blot som snack.

Der er fire varianter af de nye middelhavsspecialiteter fra Graasten Salater
Der er fire varianter af de nye
middelhavsspecialiteter

Baggrunden for virksomhedens fokus på Middelhavets køkken skal blandt andet findes i en grundig markeds­undersøgelse.

"Undersøgelsen viste et stort potentiale for færdiglavede specialiteter inspireret af Middelhavets råvarer, og vel at mærke ikke kun hos de unge i de store byer. Derfor valgte vi at udvikle de fire produkter, og der er da heller ingen tvivl om, at vi forventer et stort salg. Især i forbindelse med sommerens grillsæson," fortæller marketingchef Mikkel Johansen fra Graasten Salater.

Detailhandlen prioriteres højt i markedsføringen

Den nye produktserie lanceres med en stor markeds­førings­kampagne, der skal fortælle om de nye produkter.¤

"Der er på mange måder stadig tale om en ny produkt­gruppe. Derfor satser vi målrettet på at markedsføre produkterne i forbindelse med grillsæsonens start, så danskerne bliver opmærksomme på de nye specialiteter," forklarer marketingchefen.

Det er især detailhandlen, der prioriteres højt i forbindelse med markedsføringen.

"Det er jo i butikkerne, at langt de fleste købsbeslut­ninger træffes. Derfor vil vi blandt andet benytte outdoor-plakater uden for super­marke­derne og instore-materiale og opskrifts­foldere indenfor, så forbrugerne for alvor gøres opmærksom på produkterne," siger Mikkel Johansen.¤

 

De fire salater lanceres og markedsføres i Coop, Dansk Supermarked og SuperBest. Læs mere om Middelhavssalaterne og introduktionskampagnen på www.graasten-salater.dk/businessnet.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?