Beauvais Food Service

Beauvais Food Service lancerer et bredt sortiment af biksemad, der giver dig fleksibilitet og mulighed for variation. De løsfrosne retter kommer i fire smagsvarianter: Biksemad med kylling, Biksemad med kebab, Frokost biksemad og Vegetar biksemad!

Beauvais Biksemad kan tilberedes efter behov på pande, i konvektion-, stege- eller mikroovn på kun kort tid - ca. 20 min. Biksemaden er løsfrossen, derfor er det nemt at portionere direkte fra fryseren, og dermed undgår du spild!¤

Biksemaden fra Beauvais Food Service tilberedes på kort tid, er nem at portionere og byder på mange serveringsmuligheder.Findes i fire smagsvarianter: Kylling, Kebab, Vegetar og Frokost som vist på billedet.
Biksemaden findes i fire
smagsvarianter: Kylling, Kebab,
Vegetar og Frokost (billedet).

"Biksemad er populært til mange måltider. Til frokost, til middag eller hvorfor ikke som natmad? Beauvais Food Service har det brede sortiment til enhver smag og lejlighed." fortæller Flemming Øster fra Beauvais Food Service.

Beauvais Biksemads­sortiment åbner for mange serverings­muligheder og kan serveres på buffetbordet til frokost, som hovedret til middag, men også som tilbehør til andre retter eller base til gryderetter. God appetit!

 

Biksemad kan bestilles hos din grossist eller hos Beauvais Food Service på tlf. 25 18 93 71.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?