Odense Marcipan A/S

Specielt til de danske bagere og konditorer har Odense Marcipan har udviklet en serie små kager - Casa dei Dolci - efter italiensk inspiration.

De små italienske Casa dei Dolci kager
De små italienske Casa dei Dolci
kager

Mange danskere har allerede taget den italienske madkultur til sig med stor appetit, og nu er turen kommet til de velkendte små, lækre italienske kager. De små kager passer perfekt til en kop friskbrygget kaffe og til café-generationen, der elsker luksus og "lidt, men lækkert".

- Mange danskere er fascinerede af det italienske køkken, og derfor har vi udviklet kagekonceptet Casa dei Dolci til de danske bagere og konditorer. De kan nu tilbyde deres kunder små, italienske luksuskager, der passer godt til
en kop cappuccino, fortæller produktchef Gitta Dall fra Odense Marcipan.

Casa dei Dolci kagerne omfatter i alt 6 forskellige kagetyper, der alle er inspireret af sydlandsk kagekultur, men tilpasset den danske smag efter gode danske bagertraditioner og faglighed.

Salg i butikken

Når man bestiller kampagnematerialet hos Odense Marcipan, modtager bageren en samling nemme opskrifter og et sæt stilfulde salgsmaterialer, der kan live op på salget i enhver bagerforretning.

 

Der er også lavet specielle ståposer og posestickers, så bageren kan tilbyde Casa dei Dolci kagerne på ægte sydlandsk vis. Og når der serveres, er det garanteret til minderne om solrige eftermiddage på italienske fortovscaféer.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?