R. Færch Plast A/S

Priserne gives til de emballager, som har enestående produktegenskaber og/eller unikt design i forhold til andre emballager. TWIN/it™ låget er en af slagsen.

TWIN/it™ dobbeltlåget er unikt til sampak af forskellige typer fødevarer. Fx kød og salat, tapas med dip og andre kombinationer, som typisk kræver adskilte produktions­faciliteter. Faktisk er det muligt at få pakket og forseglet fødevarer fra forskellige producenter, for til sidst at sampakke dem med TWIN/it™ låget. TWIN/it™ låget løser således også problematikken omkring den lovmæssige, fysiske adskillelse af produktionsprocesserne, der skal forhindre bakterier i fx salat og kød.

Også forbrugerne har fordel af TWIN/it™ låget. Nu kan man spare tid i supermarkedet, da man slipper for at gå rundt og søge efter først den kolde del af måltidet, siden den varme del. Desuden kræver tilberedningen kun, at forbrugeren skiller bakkerne fra hinanden og opvarmer den varme­krævende del af måltidet i ovn eller mikroovn - alt efter den pågældende producents anvisning. Efterfølgende har emballagen desuden den fordel, at den er en udmærket opbevaringsmulighed af eventuelle rester, der atter skal på køl.

TWIN/it™-dobbeltlåget har vundet Scanstar 2005 og Worldstar 2005 priserne for sit unikke design, der både er til fordel for produktionsproces og forbruger.
TWIN/it™-dobbeltlåget har
vundet Scanstar 2005- og
Worldstar 2005-priserne for
sit unikke design.

TWIN/it™ dobbeltlåget er udviklet i samarbejde med det belgiske firma Père Olive, der anvender lågløsningen til en tapas/grissini kombination. Dobbeltlåget er produceret i polypropylen og tåler opvarmning i mikroovn samt frysning ned til -40°C. De to emballager snapper sig fast til TWIN/it™ låget på hver sin side, således at TWIN/it™ låget udgør en synlig adskillelse mellem emballagerne.

 

Færch Plast har store forventninger til TWIN/it™ dobbelt­låget, ikke mindst set i lyset af den nyligt indvundne Worldstar pris. Jens Bornstein, administrerende direktør hos Færch Plast udtaler: "TWIN/it™ låget er et eksempel på den udvikling vi ser world-wide. Forbrugerne efterspørger produkter, der er nemme at gå til. Samtidigt er TWIN/it™ utroligt fleksibel i produktionsprocessen, da de 2 måltiddele kan pakkes uafhængigt af hinanden."

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?