I forbindelse med hovedmåltider i kantiner kunne det være interessant at finde ud af, hvilket tilbehør man ønsker til den varme ret, og i hvor stort omfang.

Vi har lavet en telefonisk undersøgelse, som bygger på 120 kantiner, heraf¤60 mellemstore, 40 store og 20 helt store, blandt Ugebrevet MEALS' modtagere.

Selv om statistikken kun bygger på 120 kantiner, tror vi ikke den skyder helt ved siden af i forhold til en større undersøgelse, hvor der også kunne medtages institutioner og andre storkøkkener.

  antal gange om ugen
  0 1-2 3-4 5
Grønsager kogte   36% 18%  
Salat   19% 26% 35%
Brød   18% 22% 37%
Kartoffelprodukter   44%    
Kartofler kogte 17% 44%    
Pasta   48%    
Ris   41%  
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?