Inco Danmark A.m.b.a., Hørkram Schulz Food Service A/S og EDEKA DANMARK A/S har indgået en strategisk alliance på Foodservice-området. De tre virksomheder forventes at omsætte tilsammen for knap 10 mia. kr. i 2005.Det første resultat af alliancen er et samarbejde om indkøb, hvor det nu er aftalt, at EDEKA fremover skal stå for en større del af inco Danmark´s og Hørkram Schulz´ indkøb med henblik på, at alle tre parter i fællesskab opnår de bedst mulige indkøbsvilkår med det formål at kunne tilbyde kunderne de bedste priser, oplyses det i en pressemeddelkelse den 11.5.2005.

Der er ingen tvivl om, at konkurrencen for catering grossisterne vil blive skærpet yderligere i de kommende år, og derfor kan dette strategiske samarbejde i første omgang være en indledning til endnu mere fællesskab senere.

Der kunne tænkes på transport og logistik, administration, markedsføring og flere andre områder, uden at det nævneværdigt behøver at forandre de tre firmaers hver for sig og på sin måde kendte gode service.

Den mere og mere koncentrerede grossistform behøver heldigvis ikke at fratage de mindre grossister deres muligheder på markedet - måske tværtimod, for danskerne retter af natur stor opmærksomhed mod de store leverandører og producenter, hvor selv den mindste fodfejl eller måske kun rygte hurtigt kan blive blæst op til næsten uanede højder.

Small is beautiful...

Lad mig se din indkøbsvogn.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?