Mmm..

Det mest forudsigelige for en ko er dets charmerende brøl, men derudover yder koen det mest værdifulde råstof til mejeriproduktionen. Dét har i generationer skaffet danske mejeriprodukter et ry i verdensklasse. Nu vil den alsidige kok Claus Meyer gennem blindsmagning på Landbohøjskolen finde ud af, hvilken mælk, fx om det er homogeniseret eller uhomogeniseret mælk, sommermælk fra køer på græs eller på stald, der smager bedst.

I smagningen¤er der deltagere lige fra små gårdmejerier til industriens "værste" mælkefabrikker.

Der bliver tale om en alsidig mælkebar, idet mange lande er repræsenteret blandt andet Frankrig, Norge, Sverige, Island, Schweiz og Danmark.

Bedømmerne er professionelle fagfolk som fx kendte vinsmagere og kokke.

Det bliver spændende at få at vide, hvilken mælk og hvorfra den mest velsmagende mælk kommer, og for indkøberne i kæder & butikker kan der muligvis blive tale om helt nye varer på hylderne.

Vi sætter link til et par tidligere artikler

Ugebrev 16/2003¤Mælk uden køer og 24/2004 Danske malkekøer¤ikke hellige



Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?