Allerede sidst i halvfemserne skrev MEALS, at Carlsberg havde planer om at lukke bryggeriet Carlsberg i Valby. Nu rumler elefanterne derude igen, og deres usikkerhed er stor, fordi der nu er endnu tydeligere forlydende fremme om, at de senest år 2011 skal forlade deres traditionsrige plads i Valby. Spørgsmålet er om elefanterne kan klare en flytning.

Så lang tid som til 2011 behøver det ikke at tage, før Carlsberg-tiden i Valby i det store og hele er slut. Carlsberg tabte igen sidste år markedsandele på hjemmemarkedet, og hvis denne udvikling fortsætter, hvad noget tyder på, så er der vel heller ikke forretningsmæssig ide i at opretholde bryggeriet på de meget dyre grundarealer i hjertet af København.

Administrerende direktør Nils Smedegaard Andersen siger det så klart som tænkes kan: " Vi har ikke fastsat en endelig dato for, hvornår Valby skal lukkes, men der er ingen tvivl om, at det skal ske."

Store danske lokomotiver inden for levnedsmidler ser ud til at falde styk for styk. Allerede for år tilbage, var der klare tegn i sol og måne på, at sådanne virksomheder ville komme ud for skærpende konkurrence på sine kerneområder.

Nu ser det endog ud til, at selv de ellers så eftertænksomme og¤elefanter på Ny Carlsberg Vej har mistet lysten og tiltroen til stedet.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?