For 9. gang offentliggør MEALS tal over middags­gæstens foretrukne hovedret på restauranter med servering. Det viser sig denne gang, at fjerkræ er faldet betydeligt, mens fisk har høstet tilbagegangen for fjerkræ.

"Andet" dækker ofte over udenlandske retter, men det ser ud som om, disse restauranter trænger til lidt fornyelse på spisekortet.

· Vinder: FISK

· Taber: FJERKRÆ

 

 

  seneste forrige 2003
Kød 36% 35% 46%
Kød hakket, strimler, tern 16% 14% 9%
Fisk 16% 11% 12%
Fjerkræ  7% 10% 13%
Pizza, hambuger 12% 14% 11%
Vildt 6% 6% 4%
Andet 7% 10% 5%

 

 

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?