Dirach Scandeco A/S

Som en virksomhed, der i mere end 75 år har leveret krydderier til dansk og skandinavisk fødevareindustri, da deltager vi som sædvanlig på denne type udstilling, idet vi har mange mennesker, der benytter lejligheden til at høre om den seneste udvikling på området.

Vi udstiller ganske mange krydderier, hvoraf en stor del er for at forklarer de mange forskelle, der er på den slags varer. Alle kender og ved at der er forskel på f.eks. karry, men der sættes hurtigt lighedstegn, når man siger at peber er peber og kanel er kanel, men sådan er det bare ikke.

Vi kan derfor ofte råde gamle såvel som nye kunder¤ til at spare ikke ubetydelige beløb til indkøb, hvis man køber kvalitets-krydderier, der ofte er lig med et mindre forbrug hvorved der spares på indkøbskronerne.

Nu er det jo desværre af og til i praksis, at der sidder en indkøber, der ikke kender til krydderier og så er det man finder ud af, at der skal meget krydderi til at give en bestemt smag. En sådan indkøber skelner ikke mellem det gode og det ringe, men fokuserer udelukkende på prisen. Vi har¤ været udsat for det så mange gange, derfor kan vi ofte sige til en ny kunde at der nok kan spares mellem 10-20% på indkøb af krydderier, hvis vi får lov til at se og råde.

Det er jo ofte sådan at den mere kloge narrer den mindre kloge, så den slags kan ofte lade sig gøre, desværre.

Vi er på Stand C-2896 og til tjeneste for de, der er i tvivl og som gerne vil have gode råd. Tag blot prøver med af et krydderi, så vi kan få en dialog. Prisen kan ofte fastslås på stedet.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?