India-dan

Mulligatawny suppe
Mulligatawny suppe

Suppeblandinger fra India-Dan gør det nemt at lave suppe.
Supper hører ikke længere kun til på de kolde vinterdage, da vi, som mange andre steder i verden, i stigende grad spiser suppe. India-Dan har gjort det nemt at tilbyde forbrugerne et bredt udvalg af lækre færdige supper.

Sortimentet spænder over traditionelle danske supper til nye spændende supper fra det internationale køkken. F.eks. indisk inspireret Mulligatawny suppe med karry og kylling, som du kan smage på India-Dan's stand på Foodexpo.

Når det gode gamle håndværk kommer til sin ret.
En stigende velstand og forbrugerens hungren efter det orginale har skabt en stigende efterspørgsel på det gode gamle håndværk. Folk har fået råd til forkælelse og vil gerne betale lidt ekstra for specialiteter af høj kvalitet.

En specialitet fra slagterens pølsemageri kunne f.eks. være en sydlandsk inspireret salami, som den du kan smage på India-Dan's stand på Foodexpo. Denne salami er lavet uden GDL, hvilket giver produktet en mindre syrlig og mere afrundet smag.

TMP - Når dine kødspecialiteter skal være saftige og smagfulde.

Det nye marineringsprogram fra India-Dan A/S har gjort det nemt at højne spisekvaliteten af dine kødspecialiteter. Konceptet hedder TMP, som står for "Tumbler Marinade Program". TMP blev udviklet til det amerikanske marked, hvor det er en bragende succes. Den store succes skyldes, at TMP's egenskaber rækker langt længere end andre marinader på markedet.

Med TMP er alt samlet i ét produkt, således at man i én proces kan tilføre kødet den ønskede smagsretning og forbedre spisekvalitet. TMP har samtidig de gode egenskaber at holdbarheden forlænges, kødets farve stabiliseres og den naturlige struktur i kødet bibeholdes.

 

Vores stand finder du i Hal G stand 5730, hvor du selvfølgelig er velkommen til at kigge forbi.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?