Graasten Salater A/S
De danske forbrugere er begejstrede for Graasten Salaters nye Middelhavsspecialiteter, og nu lanceres de populære salater også på cateringmarkedet. Premieren sker på FoodExpo 2006 i marts.
Graasten Salaters Middelhavsspecialiteter består af tzatziki, fetasalat, hummussalat og olivensalat. De fire specialiteter blev med succes lanceret i detailhandlen sidste år, og nu lanceres de populære salater også til kantiner, caféer og cafeteriaer.
"De danske forbrugere har for alvor taget Middelhavsspecialiteterne til sig. Derfor vil vi nu også give den danske catering-sektor mulighed for at tilbyde deres kunder spændende måltidsløsninger inspireret af fødevarekulturen omkring Middelhavet," forklarer salgschef Tom Nielsen fra Graasten Salater.
Mange muligheder
Specialiteternes popularitet hos forbrugerne skyldes ifølge marketingafdelingen hos Graasten Salater især de mange forskellige måltider, som produkterne giver mulighed for at lave.
som Middelhavsspecialiteterne
fra Graasten Salater med fordel
kan til bruges til.
"Middelhavsspecialiteterne kan naturligvis bruges i boller og sandwiches som andre salater. Men den store fordel er, at de også kan bruges på mange andre måder. Eksempelvis kan man anvende dem til alt lige fra snacks og tapas til pastaretter, kødretter og fyld på minipizzaer," siger marketingchef Mikkel Johansen fra Graasten Salater.
Som eksempler nævner han lammefrikadeller med tzatziki, kalkunbryst med olivensalat, parmaskinke med hummussalat og tomater gratineret med fetasalat.
Store forventninger
I salgsafdelingen lægger man da heller ikke skjul på, at Graasten Salater har store forventninger til catering-kundernes modtagelse af Middelhavsspecialiteterne.¤
"I kantiner og på caféer skifter danskerne i stigende grad de traditionelle håndmadder ud med mere sydlandsk inspirerede måltider som eksempelvis pizza, pasta og sandwiches. Her rammer Middelhavsspecialiteterne plet. Derfor er det klart, at vi forventer os meget af salget de kommende måneder," siger Tom Nielsen.
Premiere på FoodExpo
Lanceringen af Middelhavsspecialiteterne til catering-kunderne skydes i gang på fødevaremessen FoodExpo 2006, der løber af stablen den 19-23. marts 2006 i Herning.
Graasten Salater og den anden sønderjyske fødevarevirksomhed Kohberg Brød tager desuden på en fælles inspirationstur til en række danske grossister her i foråret.
Her vil de to virksomheder i fællesskab demonstrere de mange forskellige muligheder med brugen af godt brød sammen med Middelhavsspecialiteterne og give inspiration til nye spændende måltidsløsninger.
Læs mere om Middelhavsspecialiteterne og se opskrifter med produkterne på www.graasten-salater.dk.