Kongres & Kulturcenter den 17. - 19. august 2006

Fødevaremessen Smagen af Nordjylland blev holdt over 3 dage, hvoraf de 2 første var for fagfolk og den sidste for publikum.

Fagdagene bar præg af, at der ikke var et gigantisk rykind.

Fagdagen den 17. august var meget præget af et stort presseopbud og der kom 382 fagfolk. Den 18. august var der i alt¤ 533 fagfolk.

På publikumsdagen den 19. august var der knap 900. Da der var meget at se og smage på og mange events blev publikum længe.

På scenen var der Cattle- og Catwalk med et gigantisk mode og danseshow. Det nordiske køkken med Institutchef Per Mandrup, Culinary Institut of Denmark og teammanager for kokkelandsholdet samt TV2 kokken Morten Becker Jørgensen og journalist Per Jensen, som serverede nordjyske specialiteter ud fra det nordiske køkken-koncept. Smagen af tid gik over scenen med interview med fødevareminister Hans Chr. Schmidt, direktør Bente Albeck-Madsen, Smagen af Nordjylland, Lars Frederiksen, Mølle Skovly og Jørn Ussing Larsen, Bageriet¤ Aurion, Og der blev uddelt specialiteter fra de enkelte stande og fra fødevaremessens café.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?