Vand & brød er dog sædvanligvis gratis

Livsstilsmagasinet QXO har sammensat en liste over de dyreste restauranter i Danmark - og listen toppes af Molskroen. 
Her koster den særlige "Exklusive menu" 1.795 kroner per person, og det er vel at mærke før valget af de tilhørende vine. Nu om stunder er det blevet højeste mode at drikke afkølet postevand til maden, og det koster almindeligvis ikke noget. Falder valget på den nævnte topmenu, tryller Molskroens køkken med caviar, pighvar, hummer, kammusling, foie gras, trøffel, mørbrad og chokolade. Her er typisk 15-17 små serveringer, og der kan om ønsket så vælges en række vine, der passer til de enkelte temaer.

I samme stil byder Søllerød Kro på en Gourmet Menu, hvor alle gæster omkring bordet kan nyde smagsindtrykkene fra Rossini Baerii Caviar, skaldyr, pighvar, trøffel og chokolade. Her er prisen 1.295 kroner per person - ligeledes før de ledsagende vine er skænket op.

Naturligvis kan det blive meget dyrere end de officielle menupriser afspejler. Flere kilder fortæller om forretningsfrokoster til op imod 50.000 kroner eller mere, når store handler skal fejres på behørig vis.

Disse priser skyldes dog især vinene, hvor der i princippet ikke er grænser for hvor stor slutregningen kan blive, hvis vinkælderens bedste hylder skal prøvesmages.

 

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?