Agrova Food

Rapsoliens smukke gyldne farve kommer nu rigtig til sin ret når Agrova Food relancerer sin koldpressede danske rapsolie i ny moderne design. Rapsolien er at finde på hylderne i Dansk Supermarked fra slutningen af juli måned

Agrova Rapsolie
Agrova Rapsolie

Rapsolien er et 100% rent naturprodukt, og har en dejlig mild smag som passer til alle former for dressing, marinade, bagning, stegning og øvrig madlavning.

Samtidig har den koldpressede rapsolie fra Agrova Food har en ideel ernæringsmæssig sammensætning, idet den indeholder ca. 7% mættede fedtsyrer, ca. 58% enkeltumættede fedtsyrer og ca. 31% flerumættede fedtsyrer. Både danske og udenlandske ernærings­undersøgelser viser, at rapsolie er et af de sundeste fedtstoffer og har en positiv indvirkning på blodets kolesterolniveau. Denne positive virkning tilskrives rapsoliens høje indhold af enkeltumættede fedtsyrer og dens gunstige forhold mellem n-6 og n-3 fedtsyrer.

De gule rapsmarker er indbegrebet af dansk sommer. Det er de udsøgte sorte rapsfrø som danner basis for Agrova's rapsolie. Olien udvindes ved skånsom koldpresning, hvor temperaturen ikke på noget tidspunkt når over 50 C. Derefter filtreres olien, så den er helt klar. Den miljøvenlige fremstillingsproces foregår helt uden hjælpe- og tilsætningsstoffer.

Dansk koldpresset rapsolie er også en vigtig ingrediens i det moderne Nordiske Køkken, og bruges i stor stil af førende dansk kokke.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 33 69 89 89


Opskrifter på lækre marinader

Marinade til grøntsager

3 spsk. Agrova's rapsolie
1 spsk. hvidvinseddike
1 lille finthakket løg
salt og peber
Marinaden piskes sammen og hældes over grøntsagerne (fx courgetter, julesalat, tomater)

Marinade til salater

4 spsk. Agrova's rapsolie
1 spsk. vineddike, både rød- og hvidvinseddeike kan bruges
0,5-1 tsk. fransk sennep
salt
hvid peber
Pisk det hele sammen. Grundmarinaden kan varieres med krydderurter, krydderier og knuste hvidløgsfed

Marinade til fisk

2 spsk. Agrova's rapsolie
2 spsk. citronsaft
½ tsk. timian
½ tsk. oregano
1 tsk. salt
Pisk det hele sammen og mariner fisken i 1 time.

Krydderolie til grill

 

2 dl. Agrova's rapsolie
2 hakkede skalotteløg
5 blade basilikum
2 blade løvstikke
1 laurbærblad
Krydderurterne trækker i Agrova's rapsolie mindst 1 uge.
Urterne kan godt blive i olien, mens man bruger af den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?