Anticimex

Nordens største virksomhed inden for skadedyrssikring udbygger endnu en gang sine danske aktiviteter.

Med opkøbet af porteføljen af skadedyrssikringskontakter fra Aalborg-virksomheden IDA SERVICE A/S har Anticimex A/S i Esbjerg pr. 1. juli 2008 valgt at udbygge sine danske aktiviteter som landets tredjestørste virksomhed inden for skadedyrsbekæmpelse. Og fra begge firmaers side er der tilfredshed med handelen.
 
- IDA SERVICE har gennem en periode overvejet, hvorledes vi kunne sikre den fortsatte stabile leverance og udvikling af vores skadedyrsforretning og skabe de optimale rammer i fremtiden. Her har vi vurderet, at dette bedst sikres ved at lade aktiviteterne overgå til en specialiseret partner indenfor området. Valget faldt derfor på Anticimex, som råder over en bredere og mere ressourcestærk organisation inden for skadedyrssikring og bekæmpelse, siger adm. direktør Jesper Busk, IDA SERVICE A/S.
 
- Med købet af IDA's skadedyrsaktiviteter styrker vi vores aktiviteter inden for skadedyrssikring, som er et område, hvor vi oplever en stigende interesse fra danske virksomheder, udtaler adm. direktør Bo Petersen, Anticimex A/S og fortsætter:
 
- Det er ligeledes vores håb, at IDA's kunder vil opleve det som en fordel, at vi nu kan betjene dem med en udvidet servicelinje - herunder rengøring af siloer, gasninger mod skadedyr, desinfektioner, bekæmpelse af mug og svamp, tågebehandlinger, hjælp til egenkontrolprogrammer, personaleuddannelse i fødevarehygiejne, hygiejneaudits, mv., slutter Bo Petersen.
 
Anticimex A/S er nordens største udbyder af skadedyrssikring og er endvidere førende inden for rådgivning om fødevaresikkerhed, egenkontrolprogrammer, HACCP, kvalitetsstandarder, desinfektion, gasninger og bygningsinspektioner.
 
Virksomheden, som blev grundlagt i 1934 i Sverige, ejes af investeringsselskabet Ratos, der er noteret på OMX-børsen i Stockholm. Ratos, der også har ejerandele i Superfos, Haglöfs, Lindab og 11 andre selskaber, overtog Anticimex i 2005 fra Nordic Capital.
 

For nærmere information kontakt venligst Bo Petersen hos Anticimex på telefon 75 14 58 22 / 61 14 17 17 eller e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller hjemmesiden http://www.anticimex.dk.
Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?