Sealed Air Denmark A/S

HURTIGTVOKSENDE UNGARNSK OSTEPRODUCENT INDFØRER CRYOVAC BDF® EMBALLERINGSSYSTEM FOR AT OPNÅ FORBEDRET FLEKSIBILITET

 

Óvártej blev grundlagt i 1997 og er en af de hurtigst voksende mejerivirksomheder i Ungarn. Virksomheden producerer ost af typerne Trappista, Edami, Óvári, Gouda og Mozzarella, såvel som fedtfattige krydrede oste, røgede oste og Ricotta. Med en markedsandel på 10 % af markedet for nationale semi-hårde oste, stræber Óvártej efter at udvikle sine produkter og processer i overensstemmelse med de seneste markeds- og forbrugertendenser. 
For et par år siden benyttede virksomheden dybtræk ved emballering af sine osteprodukter, en teknologi, der ikke gjorde det muligt at fremstille pakninger, der var mindre end 500 gram. Óvártej ville gerne introducere mindre portioner for bedre at kunne betjene kunder, der ønskede mere praktiske enhedsstørrelser, og besluttede derfor i oktober 2006 at skifte til det grundigt afprøvede CRYOVAC BDF bakkefilm-koncept fra Sealed Air.


DEN MEST FLEKSIBLE EMBALLAGELØSNING


CRYOVAC BDF er den mest fleksible og omkostningseffektive emballageløsning til ultrafriske fødevareprodukter. Denne krympefilm med barrierelag til bakker giver det traditionelle forretningsindpakkede udseende, som forbrugerne foretrækker, sammen med bakkefleksibilitet, høj produktsynlighed og forbedret holdbarhed. Filmen kombinerer emballagesikkerhed og MAP-teknologi med et højt niveau af fleksibilitet ved at passe til et bredt udvalg af bakker. Dette koncept byder på fortræffelig alsidighed med en enkelt maskine, der er tilpasset mange formater og ændringer af produkter og sikrer høj effektivitet, selv med produktionskørsler af middelstørrelse. 
Fordelene ved det grundigt afprøvede Cryovac BDF-system omfatter:


¤Traditionelt udseende, men med bedre holdbarhed;
¤Højt produktionsudbytte og -effektivitet;
¤Fleksibilitet mht. bakkestørrelse og -form;
¤Fortræffelig alsidighed (en maskine til mange formater og ændringer af produkter);
¤Traditionel præsentation, der ligner elastisk PVC;
¤Forbedret krympe-udseende i forhold til laminatfilm;
¤Forbedret bekvemmelighed;
¤Plus differentiering og innovation.


Denne løsning var et perfekt valg for Óvártej, især fordi den gjorde det muligt at producere osteportioner med fast vægt, et krav, der var blevet stillet af detailhandlere. Ud over at sikre pålidelig emballage med forbedret holdbarhed, takket være systemets pålidelighed, blev emballeringsprocessen lettere og mere fleksibel. De benytter nu systemet til at emballere osteskiver i gennemsigtig Cryovac BDF-film med en EPS-bakke, med faste vægte på 100 g, 300 g og 375 g. Enhederne er forsynet med etiketter med produktinformation.


OPTIMALE RESULTATER


Næste alle større detailkæder i Ungarn fører det nye produktsortiment: Tesco, Metro, Auchan, Cora, Profi, Match, Smatch, Plus, CBA, Reál og Coop. Produkterne er placeret i disken med friske produkter i detailforretningerne. Sammenlignet med produkter pakket i elastisk PVC nyder detailhandlere den fortræffelige produktsynlighed, at det ikke længere er nødvendigt at emballere i bagbutikken (enhederne emballeres centralt på producentens fabrik) samt den faste pris per pakke. Takket være disse mange fordele, værdsættes produkterne af både detailhandlere og forbrugere, hvilket førte til forøget salg.
LOVENDE FREMTID
"Systemets fleksibilitet har fuldstændig overbevist mig. Vi kan nemt tilpasse vores produktion til detailhandlernes og forbrugernes behov. Hvis man skal være innovativ, er fleksibilitet altafgørende. Troværdighed, friskhed og flot udseende - alt dette får man med Cryovac BDF", sagde László Kovács, administrerende director for Óvártej Zrt.
Drevet af fortsat høj, tocifret vækst, kan Óvártej se frem mod en lovende fremtid. For at øge deres tilstedeværelse på eksportmarkeder yderligere planlægger de at udvikle friske, fedtfattige, kaloriefattige "light"-produkter, såsom ricotta og mozzarella.

 

OM SEALED AIR


Cryovac® og CRYOVAC BDF® er registrerede varemærker tilhørende Cryovac Inc., et datterselskab af Sealed Air Corporation. Cryovac Packaging og Cryovac Food Solutions er forretningsenheder hos Sealed Air og globalt førende inden for nyskabende fleksible og stive emballeringsmaterialer, -systemer og
-tjenester til et bredt udvalg af fødevareanvendelser. I 2006 blev Sealed Air udnævnt til Bedste Emballagevirksomhed af de største inden for industrien ved den verdensberømte rangfølgeinddeling Fortune 1000.
Cryovac EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) har mere end 3.000 medarbejdere og leder produktionsanlæg i Frankrig (Arc-en-Barrois og Epernon), Tyskland (Flensborg og Norderstedt), Storbritannien (St. Neots og Poole), Italien (Passirana di Rho), Spanien, Rusland (Volgograd), Polen (Warszawa), Ungarn (Újhartyán), Sydafrika (Spartan) og Botswana (Lobatse). På det italienske virksomhedssted befinder sig også Cryovac EMEA's center for emballageteknik. Cryovac EMEA's kundesystemcenter befinder sig i Root, Schweiz. Packforum®, Sealed Air EMEA's permanente kundecenter, befinder sig ved Roissy Charles de Gaulle i nærheden af Paris, Frankrig.
Sealed Air går ind for konstant at forbedre sin miljømæssige optræden, stræber efter sikkerhedsmæssig og miljømæssig fortræffelighed, og sikrer samtidig, at fødevareemballage af plastic er mere effektivt end nogensinde. Virksomheden er aktivt involveret i kildereduktion og fuldstændig materialeudnyttelse gennem genbrug eller genanvendelse af industrielt affald eller gennem energiudnyttelse ved hjælp af korrekt forbrænding.
Sealed Air EMEA's hjemmeside findes på www.sealedair-emea.com.

 


For flere oplysninger om denne succeshistorie, 
kontakt venligst Helle Andersson:
Tlf.:¤ +45 4485 3714 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 
Hvilket discountsupermarked handler du oftest i?